INGYENES SZÁLLÍTÁS 70.000 FT FELETT

Homepage

Üdvözöljük weboldalunkon!

Hagyományos funkcióját tekintve a párna szerepe az, hogy megtámassza a nyakat, valamint a felsőtestet a kényelmes pihenés érdekében. Már a gazdag ókori civilizációk módos háztartásaiban sem volt ismeretlen, az utóbbi évtizedekben pedig valódi dekorelemmé, a lakás különböző pontjait szépítő darabokká vált. Mi úgy gondoljuk, hogy az a legjobb, ha mindkét szerepét betölti: szemünket gyönyörködteti, fáradt tagjainkat pedig megpihenteti.

Pihe-puha kerti párna

Webáruházunkat ülőpárna kínálatát úgy alakítottuk ki, hogy ön a legnépszerűbb darabokat könnyedén megtalálja. Válasszon főkategóriát annak megfelelően, hogy mire szeretné használni a terméket, és találja meg méret, forma és minta szerint azt, amelyik önnek kedves! Legyen szó kerti vagy lakásba való darabokról, nálunk széles választékból szemezgethet. Ha pedig valami igazán különlegesre vágyik – például egy kényeztető hintaágy párnára - akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen egyedi megrendeléseket is vállalunk!

Nemcsak kettő, hanem négy lábhoz is passzol – kutyapárna, kutyafekhely

Nem feledkeztünk meg az ebekről sem, hiszen manapság négylábú kedvenceink szó szerint a családunk tagjai, akik velünk élnek, esznek és örülnek. Bár a felszabadult boldogságot akkor látjuk rajtuk, amikor a mezőn szabadon bohóckodhatnak, mégsem árt tudni, hogy egy nagy futkározás után akár napi 10-12 óra szundikálásra is szükségük lehet. Ne hagyjuk, hogy egy egyszerű pokróccal kelljen beérniük, adjunk nekik valódi kutyapárnát, lepjük meg őket egy minőségi kutyafekhellyel, hiszen a puha kényelmet igazán megérdemlik!