INGYENES SZÁLLÍTÁS 70.000 FT FELETT

Mindenünk a kényelem – a kerti párnától a kutyafekhelyig

Webáruházunk különböző termékkategóriái hatalmas választékot ölelnek fel a hintaágy párnától kezdve az ágyneműn át a kutyafekhelyig, úgy, hogy a funkcionalitás és a kényelem mellett az esztétikai és higiéniai szempontok is döntő szerephez jutnak. Ennek megfelelően termékeink praktikusak, tartósak, komfortosak, mutatósak és könnyen, egyszerűen tisztíthatóak.

Bármilyen általunk gyártott és forgalmazott kerti párnáról legyen szó, egy különleges tulajdonságukban minden típus egyezik: a töltetük anyaga egy speciális poliészter szál, melynek legfőbb jellemzője, hogy hőrögzített. A hőrögzítésnek köszönhetően a töltet hosszú élettartamú és strapabíró lesz, ezért nem véletlen, hogy számos jó minőségű ágy esetében is ez biztosítja a felső fekvőrétegét. További előnyt jelent, hogy a töltet csomódásmentesen mosható, így párnáink akár otthon is tisztíthatók 40 fokon.

De a mindennapi kényelem nemcsak a család két-, hanem négylábú tagjainak is jár. A felelős kutyatartók számára magától értetődő, hogy minden téren gondoskodnak legjobb barátjuk jóllétéről, amibe természetesen beletartozik a puha, jól szigetelő kutyafekhely biztosítása.

Szabvány- és egyedi méretek

Webáruházunk egyik méltán nagy előnye számos hasonló profilú online shoppal szemben, hogy nálunk a megszokott szabványméretek mellett egyedi igények alapján, egyedi méretben is készülnek termékek. Tekintse meg referenciáinkat, merítsen ötleteket, inspirálódjon, és rendeljen kedvező szállítási feltételekkel!

Vélemények

A mai napon kézhez kaptam a kért terméket.
Nagyon elégedett vagyok a minőséggel!
Köszönöm!

Kutyafekhely

Szűrszabóné Révész Zsuzsanna

A párnákat rendben megkaptam, a méretek tökéletesen passzolnak. Nagyon szépen köszönöm a gyors, szép és igényes munkát. Minden elismerés a szorgos kezeknek, kiváló munkát végeztek! További sok sikert a vállalkozásuknak!

Hintaágypárna

Varga Ildikó

Tisztelt Textilfarm!
A rendelt terméket megkaptam. Köszönöm. Gyönyörű és minőségi áru, igazán kedvező áron. Teljesen elégedett vagyok és a kutyusom láthatóan boldog az új kanapéjában.

Kutyafekhely

Nagy Mihályné

Ma megkaptam a hintaágy tetőhuzatot.
Nagy örömet szerzett, mert tökéletes, szép, jó.
Több ilyen profi szakemberre lenne szükségünk, amilyen Ön.
Már több kutya fekhelyet rendeltem, de most átnézve az ajánlatát visszatérő vevő leszek.

Hintaágy tető huzat

Dobrádiné Samu Anna

Az általam rendelt "rattan ülőpárna garnitúrával" kapcsolatban szeretném kifejezni a teljes megelégedettségemet, mind a termék minősége, mind szállítás, mind pedig az ügyintézésük kedves és gyors megtétele végett. Munkájukhoz kívánok további szakmai sikereket.

Rattan párna szett

Sztankó Ildikó

1 of 5