Portfolio

Mindenünk a kényelem – a kerti párnától a kutyafekhelyigWebáruházunk különböző termékkategóriái hatalmas választékot ölelnek fel a hintaágy párnától kezdve az ágyneműn át a kutyafekhelyig, úgy, hogy a funkcionalitás és a kényelem mellett az esztétikai és higiéniai szempontok is döntő szerephez jutnak. Ennek megfelelően termékeink praktikusak, tartósak, komfortosak, mutatósak és könnyen, egyszerűen tisztíthatóak.

Bármilyen általunk gyártott és forgalmazott kerti párnáról legyen szó, egy különleges tulajdonságukban minden típus egyezik: a töltetük anyaga egy speciális poliészter szál, melynek legfőbb jellemzője, hogy hőrögzített. A hőrögzítésnek köszönhetően a töltet hosszú élettartamú és strapabíró lesz, ezért nem véletlen, hogy számos jó minőségű ágy esetében is ez biztosítja a felső fekvőrétegét. További előnyt jelent, hogy a töltet csomódásmentesen mosható, így párnáink akár otthon is tisztíthatók 40 fokon.

De a mindennapi kényelem nemcsak a család két-, hanem négylábú tagjainak is jár. A felelős kutyatartók számára magától értetődő, hogy minden téren gondoskodnak legjobb barátjuk jóllétéről, amibe természetesen beletartozik a puha, jól szigetelő kutyafekhely biztosítása.

Szabvány- és egyedi méretek

Webáruházunk egyik méltán nagy előnye számos hasonló profilú online shoppal szemben, hogy nálunk a megszokott szabványméretek mellett egyedi igények alapján, egyedi méretben is készülnek termékek. Tekintse meg referenciáinkat, merítsen ötleteket, inspirálódjon, és rendeljen kedvező szállítási feltételekkel!

A párnákat rendben megkaptam, a méretek tökéletesen passzolnak. Nagyon szépen köszönöm a gyors, szép és igényes munkát. Minden elismerés a szorgos kezeknek, kiváló munkát végeztek! További sok sikert a vállalkozásuknak!
Köszönettel:

Varga Ildikó
Hintaágy párna

Tisztelt Textilfarm!
A rendelt terméket megkaptam. Köszönöm. Gyönyörű és minőségi áru, igazán kedvező áron. Teljesen elégedett vagyok és a kutyusom láthatóan boldog az új kanapéjában.
Üdvözlettel:

Nagy Mihályné
Kutyafekhely

Nagyon szépen köszönöm a csomagot, minden rendben megérkezett. Tökéletes a szín és a minőség, összességében nagyon tetszik. Összességében nagyon meg vagyok elégedve a rugalmasságukért és a kapott termék minőségéért. Amint időm engedi, Facebookra megy az öt csillag :)

Besenyei Renéta
Háttámlás ülőpárna

A mai napon kézhez kaptam a kért terméket.
Nagyon elégedett vagyok a minőséggel!
Köszönöm!


Szűrszabóné Révész Zsuzsanna
Kutyafekhely

Az általam rendelt "rattan ülőpárna garnitúrával" kapcsolatban szeretném kifejezni (most jutok csak oda, hogy itt írjak Önöknek) a teljes megelégedettségemet, mind a termék minősége, mind szállítás, mind pedig az ügyintézésük kedves és gyors megtétele végett. Munkájukhoz kívánok további szakmai sikereket.
Üdvőzlettel:

Sztankó Ildikó
Rattan párna szett

Tegnap megkaptuk a hintaágyunkra rendelt szivacsot. Nagyon szépen köszönöm, teljesen tökéletes lett. Méret, szín ahogy elképzeltem. Gyönyörű szép! A szállítás is nagyon gyors és pontos volt. További szép napot kívánok Önnek.
Köszönettel,

Kóborné
Hintaágy párna

Ma megérkezett a rendelésem egy papasan rattan fotelpárna és elszeretném mondani, hogy nagyon elégedett vagyok vele mert kiváló minőségű és nagyon tetszik. Biztos vagyok benne, hogy még vásárolni fogok önöktől.
Köszönettel :

Ortó-Katona Ágnes
Papasan párna

Tegnap megérkeztek a megrendelt sörpad párnák és terítők, nagyon szépek lettek, szuper ajándék lesz az apósomnak! :)
Nagyon szépen köszönöm a gyors munkát és a csomagfeladást. További szép napot és sok megrendelést kívánok!
Üdvözlettel:

Fegecs Anikó
Sörpad párna

A rendelt termékek a tegnapi napon megérkeztek és gyönyörűek, méretpontosak, kényelmesek és nagyon szép a huzat színösszeállítása is.
A napozóágy párna szett kivitelezése tökéletesre sikerült, nagyon jó döntés volt, hogy Önöket választottam.
Üdvözlettel:

Mihók Beáta
Napozóágy párna

Rendben megkaptam ma a hintaágy párnákat, nagyon szépen köszönöm! Nem tudom szó nélkül hagyni a gyors, precíz, igényes munkájukat. Nagyon kellemes meglepetés volt, h négy nap alatt el is készítették és ki is szállították a terméket. Kibontás után a precíz kidolgozást, a masszív anyagot és töltetet látva teljes elégedettség kerített hatalmába. Minőségi, szép munka, a boltokban ehhez hasonlóval még nem találkoztam. Nem bántam meg, h Önöktől rendeltem!
További sok elégedett ügyfelet kívánok Önöknek! Sok ilyen pontos és igényes szolgáltatóra lenne még szükség ebben az országban!
Egy nagyon elégedett ügyfelük.
Köszönettel,

Mayer Emese
Hintaágy párna

Ma megkaptam a hintaágy tetőhuzatot.
Nagy örömet szerzett, mert tökéletes, szép, jó. Jobb, mint az eredeti, mert ahhoz több munkára volt szükség, hogy felrakjam.
Több ilyen profi szakemberre lenne szükségünk, amilyen Ön.
Már több kutya fekhelyet rendeltem, de most átnézve az ajánlatát visszatérő vevő leszek.
További szép napot és ilyen jó munkát kívánok !
Üdvözlettel:

Dobrádiné Samu Anna
Hintaágy tető huzat

Szeretném megköszönni a kapott termékeket! Nehéz csak online webáruházi ismeretek alapján elsőre bizalmat voksolni: de mindenre kiterjedő részletgazdag leírást tartalmazó webáruházuk, mely gyorsan átlátható, jól kereshető funkciójú, valamint egyszerűen navigálható,megkönnyítette a választást és nem is kerestem más alternatívát az áttekintést követően. Munkatársaiknak pedig szintén köszönet a minőségi munkáért: ritka manapság az erős/pontos technikájú varrás, az igényes és esztétikusan kidolgozott varrásvezetésű kidolgozás.Levelem azért is írom meg, mert -bár ez kellene természetes legyen máshol is- örömmel vettem át és került helyére úgy 'látatlanban vásárolt áru', hogy maradéktlanul elégedettek vagyunk azzal, amit ígértek és kaptunk!
Mindenképp körülnézek még a kínálatukban és ajánlom másnak is!
Üdvözlettel:

Sándor Mária
Hintaágy párna