INGYENES SZÁLLÍTÁS 70.000 FT FELETT

KUTYAFEKHELY MÁR 9900 FT-TÓL !

A tökéletes kutyafekhely ismérvei

A tökéletes kutyafekhely ismérvei

Jó esetben a kutya sokkal több holmi házi kedvencnél: igazi családtag, akit nem pusztán kedvtelésből tartanak, hanem valódi, mély szeretet van közte és a gazdik között. Ennek megfelelően az ellátására is nagy gondot fordítanak, ami a kiegyensúlyozott tápláláson, sok sétán és játékon túl a kényelmes fekhely biztosítását is magában foglalja. Négylábú barátainknak is igényük van a kényelmes, pihentető alvásra. Legyen az szivacsos kosár vagy egyszerű kutya párna, fontos, hogy a fekhely megfeleljen néhány alapvető követelménynek. Lássuk, mik ezek!

  • Megfelelő méret. Amikor minőségi kutyafekhelyet keresünk, az egyik legfontosabb szempont, hogy az megfeleljen az eb méretének. Ez azt jelenti, hogy ne legyen se túl nagy, se túl kicsi, és igazodjon a kutya alvási szokásaihoz – az összegömbölyödve alvó kutyusok nem szeretik a túl nagy helyet, az elnyúlva szundítók viszont lelógnak a szűkös fekhelyről.
  • Tökéletes szigetelés. Ahogy nekünk, embereknek, a kutyáknak is kellemetlen, ha fáznak, ezért olyan fekhelyre van szükségük, ami kellő védelmet nyújt a hűvösebb padló ellen. Ráadásul egy vastagabb párna a kényelmet is biztosítja.
  • A gondos gazdik a praktikus szempontokat is figyelembe veszik. Nemcsak a kutya, az ember számára is lényeges, hogy az eb fekhelye könnyen tisztítható legyen.
  • Minden szerető gazdi biztonságban akarja tudni hű társát, ezért csakis olyan kutyafekhelyet szerez be, aminek a használata nem okoz kárt a kutyában. Egy korosabb, nehezebben járó vagy valamilyen betegségben szenvedő ebnek nem szabad olyan fekhelyet venni, aminek a használata veszélyes lehet, példának okáért kieshet belőle.

A saját bőrünkön is érezzük a kényelmetlen alvás következményeit – négylábú társaink ugyanígy vannak ezzel. Biztosítsuk nekik az igényeiknek megfelelő kutyaágyat!