INGYENES SZÁLLÍTÁS 70.000 FT FELETT

KUTYAFEKHELY MÁR 9900 FT-TÓL !

Itt a nyár, irány a terasz!

Itt a nyár, irány a terasz!

Hosszú, esős ősz, végeláthatatlan, hideg tél. Nem csoda, ha a nyár beköszöntével az ember alig várja, hogy kimozdulhasson a lakásból, és végre élvezhesse a kert, a terasz vagy a balkon kényelmét. Mindegy, hogy családi házban vagy lakásban élünk, a szabad ég alatt elfogyasztott reggeli vagy ebéd, esetleg egy kellemes esti beszélgetés a barátokkal garantáltan jobb kedvre derít minket. Ehhez azonban elengedhetetlen a tökéletes komfortérzet, amihez a bútorokon túl a kerti párnák is jelentős mértékben hozzájárulnak. Blogbejegyzésünkből megtudhatod, miért érdemes a jó minőségű, igényes darabok mellett dönteni.

Hosszú távra szól

Ellentétben a lakásban használt darabokkal, a kültéri ülőpárnák igencsak ki vannak téve az időjárás viszontagságainak. A gyengébb minőségű textileket akár pár hónap alatt kiszívhatja a nap, így elvesztik színüket és mintájukat. Ezzel szemben az ellenálló, és kifejezetten ilyen célra gyártott anyagok több szezont is kibírnak, miközben megőrzik eredeti szépségüket. A webshopunkban kapható kerti és hintaágy párnák nem csupán mutatósak, de remekül ellenállnak a napfénynek és a hőnek. Könnyen tisztíthatók, így egy esetleges megázás esetén sem kell a tönkremenés miatt aggódnod.

Ízléses és kényelmes

Akárcsak berendezési tárgyaink és bútoraink, a kerti párnák is személyiségünkről árulkodnak. Egy-egy igényesebb darabbal lenyűgözheted vendégeidet, miközben a család is örömmel tekint majd az új szerzeményre. A Textilfarmnál akár egyedi elképzeléseidet is valóra váltjuk, így biztos lehetsz benne, hogy a párna maximálisan megfelel majd ízlésednek. Ami pedig a kényelmet illeti, a jó minőséghez a megfelelő töltőanyag is hozzátartozik, hiszen akár hosszú órákon át szolgálnia kell kényelmünket.

Böngészd végig kínálatunkat, és tedd le voksod első osztályú kerti és hintaágy párnáink mellett!